Press

Klara K-dagen 28 november

Ulrika Sedell med ledare från boken intervjuas under Klara K-dagen på Oscars den 28 november. Ur programmet:

”I ett unikt samtal mellan Ulrika Sedell, ledarskapskonsult, skådespelaren Reuben Sallmander, Kavlis vd Gerhard Bley och ICA Försäkrings vd Caroline Farberger får vi ta del av reflektioner kring ledarskap, sårbarhet och autenticitet. ”

Mer information hittar du hos Klara K – här.

Inspirationslunch med föreläsning hos Akademibokhandeln 21 nov

Ulrika och Jonas medverkar vid inspirationslunch med föreläsning den 21 november hos Akademibokhandeln, Mäster Samuelsgatan, Stockholm. Mer information och anmälan här.

Konvent Framtid – Marknadsföreningen i Göteborg

Utveckling i en snabbföränderlig tid – 19 november 09.00-16.00, Elite Park Avenue Hotel, Göteborg. Mer information hittar du hos MIG här.

Ulrika intervjuades på Oscarsteatern den 22 oktober

Unionen arrangerade en kväll på Oscars med Ulrika, Elin Ek och Hampus Nessvold. Det blev en fantastisk kväll med många skratt. Ur programmet:

”I soffan på Oscars – Elin Ek, Hampus Nessvold och Ulrika Sedell. Ulrika är aktuell med den nysläppta boken ”Manlighetskoden” som belyser och bemöter frågor som varför det är så svårt att tala om förlegade mansideal och om hur normer och sociala konstruktioner påverkar det goda ledarskapet.”

Föreläsning hos Sveriges Ingenjörer

Den 4 november föreläste Ulrika om Manlighetskoden hos Sveriges Ingenjörer.

Författarkväll hos NK Bokhandel i Stockholm

Den 1 oktober kl. 18.00 deltog Ulrika och Jonas hos NK Bokhandel i Stockholm i ett samtal om Manlighetskoden – Ledarskapets 7 dygder.

Vi föreläser på Bokmässan

Ledarskapscenen, F-salen, Plan 2 – 27 september kl. 15.30-16.15

Varför är det så svårt att tala om förlegade mansideal? Om hur normer och sociala konstruktioner påverkar oss? Varför vi värderar maskulinitet högre än feminitet? Om att det direkt påverkar synen på och förutsättningar för ledarskap och hur vi faktiskt kan förändra förlegade mans- och ledarskapsideal. 

Under seminariet möter vi Anders Danielsson, landshövding, Reuben Sallmander, skådespelare och Arthur Engel, styrelseproffs och rådgivare. De är några av ledarna i boken Manlighetskoden och under ledning av författarna Ulrika Sedell och Jonas Nyman delar de med sig av egna erfarenheter, lärdomar, reflektioner och sin syn på manlighet och hur vi gör upp med matchoideal. 

Författarna Ulrika Sedell och Jonas Nyman sammanfattar bokens slutsatser om vad som krävs för att förändra förlegade mansideal för att skapa ett mer medvetet, hållbart och inkluderande ledarskap. 

Efter seminariet finns möjlighet att köpa signerade böcker.

Unionen – Ledarskapets 7 dygder

Ulrika föreläser om Manlighetskoden och de 7 dygderna hos Unionen Göteborg, fredag den 20 september kl. 0900-1200. Föreläsningen är öppen för medlemmar i Unionen.

Till Unionen Göteborg

Passion for Business – frukostseminarium

Den 11 oktober medverkar Ulrika, tillsammans med Per Josefson, Arthur Engel och Reuben Sallmander, på Passion for Business frukost. Det blir ett samtal kring boken, om hur vi förändrar förlegade normer och strukturer på våra arbetsplatser och gör upp med machokulturen.

Mer information hittar du hos Passion for Business här.

Release av Manlighetskoden 12 september

Den 12 september släpps Manlighetskoden – ledarskapets 7 dygder i bokhandeln. Vi passar på att fira tillsammans med de medverkande i boken och vänner.